Korpusy a náplně

Alergeny:

publikované ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

Cukrářská výrobna zpracovává suroviny s obsahem těchto alergenů:

  •  1       obiloviny obsahující lepek (pšenice, špalda)
  •  3       vejce
  •  7       mléko
  •  8       skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy)

 

Korpusy:

  • vanilkový
  • kakaový
  • kokosový
  • ořechový - vlašské ořechy, lískové oříšky, mandle (možná je kombinace všech druhů)
  • bezlepkové

Krémy jemné máslové:

  • jemný máslový v příchuti vanilka - s přírodním extraktem z vanilky
  • čokoládový - kvalitní čokoláda tmavá nebo bílá
  • kokosový - jemně mletý kokos
  • kávový - příchuť kávy
  • karamelový - jemná příchuť karamelu (vhodná kombinace s kávovým)
  • kakaový - kakao holandského typu

Krémy ostatní:

  • šlehačkový s tvarohem - lahodný krém je vyroben z živočišné šlehačky a jemného    tvarohu.Tento krém je vhodné doplnit ovocem nebo strouhanou čokoládou (stracciatella)
  • pařížská šlehačka - delikatesa vyrobena pouze z živočišné šlehačky a čokolády