Alergeny:
publikované ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU
Cukrářská výrobna zpracovává suroviny s obsahem těchto alergenů:
- 1 obiloviny obsahující lepek (pšenice, špalda)
- 3 vejce
- 7 mléko
- 8 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy)
Korpusy:
- vanilkový
- kakaový
- kokosový
- ořechový - vlašské ořechy, lískové oříšky, mandle (možná je kombinace všech druhů)
- bezlepkové
Krémy jemné máslové:
- jemný máslový v příchuti vanilka - s přírodním extraktem z vanilky
- čokoládový - kvalitní čokoláda tmavá nebo bílá
- kokosový - jemně mletý kokos
- kávový - příchuť kávy
- karamelový - jemná příchuť karamelu (vhodná kombinace s kávovým)
- kakaový - kakao holandského typu
Krémy ostatní:
- šlehačkový s tvarohem - lahodný krém je vyroben z živočišné šlehačky a jemného tvarohu.Tento krém je vhodné doplnit ovocem nebo strouhanou čokoládou (stracciatella)
- pařížská šlehačka - delikatesa vyrobena pouze z živočišné šlehačky a čokolády